Termeni si conditii

Va rugam cititi cu atentie TERMENI SI CONDITII inainte de a plasa o comanda, folosind acest site va dati acordul cu cele enumerate mai jos:

Produsele comercializate de magazinul nostru online sunt originale, achizitionate din Uniunea Europeana de la distribuitori autorizati.
Atunci cand va creati un cont pe acest site permiteti vanzatorului sa va pota contacta atat telefonic cat si prin mail. Datele de la client sunt folosite si ptr Newslettere si alerte pentru a va informa de noile promotii , oferte, etc.., renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor se poate face in orice moment.
Produsele disponibile pe site-ul FASHIONVOGUE.RO sunt produse noi de calitate si 100% autentice.
Clientul declara si garanteaza ca are peste 18 ani sau in cazul care are mai putin sa fie insotit de parinti sau ingrijitor.
Aveti responsabilitatea de a mentine confidentilitatea parolei, este interzis a imprumuta sau transfera in alt mod accesul  la site,sunteti responsabil pentru interactionarea cu acest site atunci cand apare numele dumneavoastra.
Ne rezervam dreptul ca site-ul FASHIONVOGUE.RO sa aiba anumite errori sau tunci cand facem modificari sa nu functioneze.
Cand se face livrarea prin curier , acesta nu este autorizat de FASHIONVOGUE.RO sa ii permita clientului sa deschida coletul inainte ca acesta sa semneze livrarea, decat ulterior dupa ce clientul a achitat contravaloarea coletului. Majoritatea comenzilor se va livra prin FanCourier cu optiunea " LIVRARE CU VERIFICARE " pentru a verifica produsul respectiv.
Ne rezervam dreptul de a anula conturi, de a refuza servicii, de a anula comenzi daca considerm ca prin comportamentul clientului se incalca legislatia si este dauatoare petru noi.
Turopa are dreptul de a sterge comentarii au opinii de la utilizatorii nostri.
In cazul in care un pret anume este gresit si s-a paltit deja pentru produsul respectiv, FASHIONVOGUE.RO va informa clientul de pretul real, daca clientul nu accepta acel pret ne rezervam dreptul de a refuza sau anula acea comanda si banii vor ajunge inapoi la dumneavostra.
Turoapa va confirma disponibilitatea prdusului prin telefon sau mail
In cazul in care ati platit pentru un produs care nu il mai avem pe site FASHIONVOGUE.RO va returna banii in cont. Turopa achizitioneaza produse direct de la producatori care sunt  100% originale, nu vindem produse defecte .
ATENTIE: NU SE POT RETURNA PRODUSELE CARE AU FOST ADUSE PE COMANDA SPECILA!!! Aceste produse nefiind pe stoc, TUROPA va informa clientul ca ceasta este o comanda speciala si va fi nevoie de un avans.
Daca vi s-a livrat ceva gresit va rugam sa ne sunati urgent pentru a va trimite pe cel corect.
Trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie 14 zile pentru a returna produsul.
Daca vreti sa returnati un produs si acest produs prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, certifict de garantie lipsa, eticheta rupta sau ambalaje deteriorate sau incomplete ne rezervam dreptul de a refuza returul. Atunci cand se fac mai multe returnari repetate considerandule un abuz ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea produsului.
Va  rugam sa tineti cont de aceste aspecte altfel nu o sa il puteti returna, adica produsul va fi trimis inapoi la client.
Atunci cand returnati un produs este necesr sa anuntati telefonic sau prin mail si costurile de transport vor fi suportate de catre client.
FASHIONVOGUE.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele care difera putin culoarea. FASHIONVOGUE.RO isi rezerva dreptul de intarzia sau anula comenzile care nu le putem onora. Clientul poate inlocui produsul cu unul mai scump sau cu unul la acelasi pret.

FASHIONVOGUE.RO nu solicita clientului parole personale sau conturi/carduri  bancare.  FASHIONVOGUE.RO isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura .
Plata se face cu numerar la sediul FASHIONVOGUE.RO sau in cazul in care se livreza de catre un curier plat se face comisionarului care efectueaza livrarea.
Daca sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului WWW.FASHIONVOGUE.RO , clientul isi asuma consecinta de folosire a lor.
Termeni si conditii poate fi modificat in timp datorita lgilor care se schimba sau din alte motive.