Confidentialitate

Confidentialitatea si securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale sunt confidentiale. FASHIONVOGUE.RO se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor dumneavostra. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, CNP.

Prin completarea formularului de inscriere declarati ca datele personale ale dumneavoastra sa intre in baza e date FASHIONVOGUE.RO si asa veti prmi informatii despre noutatile si ofertele noastre prin e-mail sms sau alte mijloace de comuncare, in cazul in care nu doriti sa mai primiti astfel de informatii, puteti sa refuzati oricand primirea acestora.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. 
Puteti solicita stergerea datelor dumneavoastra, pentru orice nelamurire avand in vedere datele dumneavoastra confidentiale va rugam sa ne sunati la numarul afisat sauprin intermediul pagini "Contact" din site.

Este foarte important pentru noi sa introduceti datele corecte , acestea fiind necesare pentru desfasurarea comenzilor.